Bezoek ons

Algemene informatie over het strand:

Let op! i.v.m. de coronacrisis zijn aan het dagstrand passende maatregelen genomen. Wij behouden ons het recht voor om bij drukte gasten de entree te weigeren. Leden van Windsurfcenter Roermond hebben voorrang op niet-leden.

Aan de Oolderplas in Roermond ligt het strand van Windsurfcenter Roermond. Dit 450m eigen strand is ideaal voor het beoefenen van de windsurfsport. Van beginner tot gevorderde; iedereen komt hier aan zijn trekken.

Het strand biedt alle faciliteiten die het windsurfen aantrekkelijk maken. De vele surfers die hier wekelijks komen, bevestigen allen dat het een geweldige plek is om te surfen.
 


Het strand is eenvoudig te bereiken onder het adres Broekveeweg 103, Herten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, omkleedcabines en toiletten aanwezig. Tevens is er een speelweide met daarnaast ruime mogelijkheden om rustig te kunnen liggen. Uiteraard zijn er verhuurmogelijkheden van planken, zeilen, surfpakken, zwemvesten, kano’s en kajaks.

De surfschool verzorgt surflessen voor beginners. Laat u meenemen in de geweldige ervaring van het windsurfen. Ook voor kinderfeestjes of evenementen is het strand aan de Oolderplas uitermate geschikt.
 

Informeer naar de mogelijkheden.